300x250Cea de-a VII-a ediție ENREG ENERGIA REGENERABILA®, împreună cu a III-a ediție PV Platform Romania, vă așteaptă între 4 – 6 martie 2015, la Expo Arad.

În paralel cu expoziția se vor organiza conferințe de specialitate și evenimente conexe în domeniu. La ediția din acest an vom acorda o atenție deosebită tematicii de eficiență energetică, care nu este doar o tendință ci și o necesitate. De aceea, REECO organizeaza Conferința Internatională – Eficiența Energetică în Vestul României: Eficiența Energetică în Clădiri și în Industrie, pe 4 martie 2015, la Expo Arad.

Evenimentul se adresează tuturor integratorilor serviciilor de eficiență energetică, a resurselor de energie regenerabilă, companiilor de servicii energetice, administrație publică și centrală, proprietarilor și asociațiilor acestora, proprietarilor de ansambluri rezidențiale, arhitecților, designerilor, finanțatorilor profesioniști în eficiența energetică, experților în legislație, facility managers, auditorilor certificați energetic și altora.