Casă văzută printr-o cameră cu termoviziune

Persoanele fizice dar și entitățile juridice au dreptul să-și izoleze termic imobilele aflate în construcție sau finalizate, care se încadrează în condițiile precizate în următoarele ghiduri, beneficiind de fonduri nerambursabile (de până la 40.000 LEI pentru persoane fizice și 500.000 LEI/proiect pentru persoanele juridice):

Vizualizați/descărcați Ghidul „Casa Verde Plus” pentru persoane fizice (PDF)
Vizualizați/descărcați Ghidul „Casa Verde Plus” pentru persoane juridice (PDF)

Pentru personale fizice se pot aloca maximum 120 LEI/m2 în vederea realizării lucrărilor de eficientizare termică a locuinței. Sesiunea de înscriere în programul „Casa Verde Plus” va fi anunțată public de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Anunțul va fi făcut public cu cel puțin 30 de zile calendaristice înainte de începerea înscrierilor.

Vă rugăm să descărcați ghidul corespunzător disponibil mai sus pe această pagină pentru informații exacte privind criteriile de eligibilitate ale solicitanților sau ale proiectelor, eligibilitatea clădirilor, depunerea dosarului de finanțare și conținutul acestuia. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina web a Administrației Fondului pentru Mediu, secțiunea „Casa Verde Plus”.

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM)