Avem deosebita plăcere de a anunța lansarea celei de a patra ediții a Premiului Roger Léron, creat de către FEDARENE. Scopul acestui premiu este de a recunoaște o abordare proactivă persistentă, care a reușit să aducă o contribuție în domeniul energiei sustenabile la nivel regional și local în Europa.

  • Vă invităm să nominalizați aici persoane deosebite care prin persistența, impactul, viziunea lor strategică și leadership au contribuit energiei sustenabile la nivel local și regional. Nominalizări pot fi făcute pana la 31 Mai 2018.
  • Vă mai invităm să promovați Premiul folosind Communication Kit-ul (DE, EN, ES, FR, IT, RO) disponibil aici. Vizualizați/descărcați comunicatul de presă

Nivelurile locale și regionale de guvernanță joacă într-adevăr un rol central în problematicile energetice și de mediu, grație responsabilității lor pentru politicile din multe domenii (energie, transport, locuințe…), grație apropierii lor față de cetățeni, a cunoașterii temeinice a teritoriilor și a gradului lor de flexibilitate.

Premiul a fost creat în omagiul lui Roger Léron, președintele FEDARENE în perioada 1990 – 2007 și un important susținător al energiei durabile la nivel local și regional, pe tot parcursul vieții sale.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul FEDARENE