Palatul Apor • uab.ro

În cadrul unui atelier organizat de către ALEA în data de 25 aprilie 2024, proiectul LIFE CEESEN-BENDER a fost prezentat proprietarilor, locatarilor clădirilor alese pentru renovare și celor nereonovate. În cadrul atelierului au fost prezentate informații detaliate despre proiectul LIFE CEESEN-BENDER, totodată au fost clarificate aspecte privind sondajele destinate locatarilor și a dispozitivelor de măsurare a calității aerului, au fost prezentate soluțiile tehnice pentru renovarea energetică a clădirilor cu mai multe apartamente și beneficiile renovării energetice propriu-zise. La atelier au participat și reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia și cei ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.


Sesiune de întrebări și răspunsuri

O sesiune de întrebări și răspunsuri a făcut parte din atelierul destinat proprietarilor, locatarilor . Scopul acesteia a fost de a explica participanților beneficiile procesului de renovare și de a clarifica în detaliu sondajele și măsurătorile calității aerului. De asemenea, sesiunea de întrebări și răspunsuri a urmărit să răspundă la orice întrebări potențiale ale participanților referitoare la atelierul anterior.

Această inițiativă a fost esențială pentru a asigura o mai bună înțelegere a proiectului și a beneficiilor pe care renovarea energetică le aduce, nu doar în termeni de eficiență energetică, ci și în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții pentru toți cei implicați.

Palatul Apor • uab.ro


Detalii proiect LIFE CEESEN-BENDERDevino membru CEESEN