Vă invităm să vă înscrieți la cea de a 2-a ediție a sesiunii de învățare de la egal la egal sub îndrumarea agențiilor de energie! Termen limită: 11 martie 2022.


Etapele ciclului de învățare ENERGee Watch

Link pentru înscriere

Tipuri de organizații eligibile: agenții de energie, autorități locale/regionale, organizații care furnizează servicii gratuite pentru sprijinirea autorităților publice (inclusiv rețele, asociații, ONG-uri, companii cu capital public și altele)


Puteți alege dintre cele 4 cursuri:

  • Colectarea datelor energetice (achiziție și procesare)
  • Monitorizare, raportare verificare: urmărirea implementării acțiunilor
  • Indicatori și strategii privind adaptarea la schimbările climatice
  • Afișarea datelor, diseminarea și validarea de către utilizatorii finali

Despre ENERGee WATCH:

Proiectul Energee Watch (Horizon 2020) este implementat de un consorțiu de agenții de energie din Alba (RO), Auvergne-Rhone Alpes (FR), Carlow, Kilkenny și Wexford (IE) Cipru (CY), Ile de France (FR), Plovdiv (BG) , Savinjska, Šaleška și Koroška (SI) coordonat de către Institutul european pentru îmbinarea politicilor energetice și climatice (Olanda) (IEECP), susținută de Centrul de Cercetare al Universității din Pireu (EL) și FEDARENE (BE).

Scopul general al ENERGee WATCH este de a dezvolta și implementa un program de învățare de la egal la egal complet și ușor de replicat pentru a crește capacitatea a peste 70 de agenții de energie, regiuni și orașe din UE.

Detalii suplimentare pe energee-watch.eu


ENERGee WATCH a primit finanțare conform acordului de grant N.892089 prin Programul Horizon 2020 pentru cercetare și inovare, derulat de Uniunea Europeană.