Sediul Agenției de Energie din Medjimurje (Croația)

În zilele de 28 și 29 martie 2023 a avut loc la Čakovec – Croația, întâlnirea de proiect CEESEU (H2020), la care au participat reprezentanții consorțiului proiectului CEESEU – inclusiv un reprezentant al ALEA – în scopul îndeplinirii activităților specifice proiecului, conform pachetelor de lucru stabilite în acordul de grant CEESEU.


În prima zi, au avut loc discuții discuții și transmise inputuri din partea partenerilor CEESEU privind pachetele de lucru din proiect, precum și elemete referitoare la planificarea legată de închiderea activităților pentru pachetele de lucru. A fost adoptată oficial prin vot forma de organizare reprezentată legal în Estonia, a rețelei CEESEN unde alea este membru.


Website-ul CEESENDetalii proiect CEESEU


Ziua a 2-a început cu activități de networking și a fost efectuată apoi o vizită la sediul Agenției de Energie din Medjimurje (Croația). A urmat apoi vizita de lucru la Centrul pentru Industria Metalelor din Čakovec unde au fost prezentate de către specialiștii centrului mai multe dispozitive de ultimă generație pentru depozitarea compușilor micro-metalici pe diferite substraturi și suprafețe suport.

În cadrul întâlnirii partenerilor de proiect CEESEU din cea de-a doua zi au fost prezentate proiecte inovative de mobilitate urbană implementate de Alianța pentru Climă (Germania) care este partener în cadrul proiectului CEESEU. În ultima parte a întâlnirii au fost discutate aspecte ce țin de promovarea rețelei CEESEN în regiunea CEE.