Misiunea-expert ManagEnergy are loc în Alba Iulia, în perioada 11 – 13 iunie 2018. Scopul principal al evenimentului este de a furniza know-how Agenției Locale de Energie Alba – ALEA în domeniul finanțării măsurilor de energie durabilă în regiune.


În data de 11 iunie evenimentul a început cu o sesiune de instruire dedicată personalului ALEA, prin care s-a oferit asistență personalizată pentru dezvoltarea de noi servicii sau pentru stimularea celor existente.

În data de 12 iunie ALEA a organizat un workshop al părților interesate din Alba Iulia, în care principalii actori regionali/locali au împărtășit idei privind depășirea barierelor legate de investițiile în energie durabilă.

Au fost prezentate aspecte importante legate de implementarea politicilor energetice durabile în județul Alba. Au fost discutate posibilități de finanțare pentru implementarea măsurilor privind energia și unul dintre punctele esențiale a fost prezentarea modului în care Fondul Român pentru Eficiența Energiei free.org.ro sprijină investițiile în lucrări de eficiență energetică.

Vizualizați/descărcați agenda workshop-ului