S3UNICA.RO

Dacă reprezentați o univeristate publică și sunteți intelesat de implementarea unor soluții pentru îmbunătățirea eficienței energetice la nivelul clădirilor din campusul univerisitar, aveți posibilitatea să intrați în contact cu grupul nostru de experți pentru a primi sprijin de specialitate privind dezvoltarea unor proiecte dedicate creșterii performanței energetice în clădiri – inclusiv prin utilizarea surserlor regenerabile de energie – finanțate prin programul „Regiunea Centru” 2021-2027.

Pentru a aplica, apăsați butonul de mai jos Aplicați AICI pentru sprijin sau transmiteți un emial către [email protected] cu subiectul S3UNICA. 

Aplicați AICI pentru sprijin

Menționați în corpul e-mail-ulului numele instituției de învățământ superiornumele persoanei de contact, precum și un telefon de contact.

În urma validării instituției pe care o reprezentați de către ALEA, veți primi acces la resursele suplimentare de sprijin menționate mai sus. Detaliile privind accesul la resursele suplimentare vor fi comunicate pe adresa de e-mail de pe care ne transmiteți aplicația pentru sprijin.


Contul dvs. vă va permite să: