afis_final

Târgul ALEA , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate energiei regenerabile și eficienței energetice a fost organizat în acest an într-o nouă locație, și anume la Alba Mall în perioada 1-2 octombrie.

Firmele expozante au participat la târg cu ultimele noutăți în materie de echipamente „verzi” și au oferit publicului interesat consiliere în timp real pe soluțiile vizate. Publicul larg a demonstrat un viu interes tematicii târgului și s-a arătat doritor să afle informații pertinente și de calitate vizavi de echipamente moderne cu un bun raport calitate-preț prezenta pe piața din țară.

Vizitatorii au mai fost atrași de acțiuni ca ecospectacolul pentru copiii de la grădinițele din Alba Iulia sau tombola târgului. Tinerii – în special elevii de liceu au fost vizați de acțiuni precum ora de inventică, un eveniment premieră la Alba Iulia, care a prilejuit celor peste 60 de elevi de liceu de la cele mai bune licee din Alba Iulia ocazia de a fi față în față cu 10 inventatori din toată țara într-un inedit schimb de idei pe tema: cum ia naștere o invenție.