banner_web_targul_alea_2016

Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba a organizat cea de-a noua ediție a Târgului „Surse regenerabile de energie ALEA 2016 – Târg de echipamente și soluții complete” la Alba Mall în perioada 17-18 septembrie 2016.

Au fost expuse  panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, sisteme electromagnetice de încălzit, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă, instalații eoliene și multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile. Și in acest an o atenție deosebită va fi acordată transportului sustenabil prin expunerea unor autoturisme și biciclete electrice.   Ca o noutate absolută vizitatorii vor putea vizita și Ecodomul – casa viitorului.

Au fost organizate în cadrul Târgului evenimentele deja consacrate:

  • „Ora de inventică” care se va desfășura sâmbătă de la ora 12.00, va prilejui elevilor pasionați de tehnică de la câteva licee din Alba Iulia un foarte interesant schimb de idei cu inventatorii români prezenți în cadrul „Salonului Eco Inventica”.
  • Tombola târgului la care pot participa toți vizitatorii, va avea loc duminică la ora 16.00; în cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.

Evenimente asociate Târgului ALEA din 2016: Cupa „Eco Bike-Tenis”: