preview-afis-ecoo-2013-final-copy1Spectacolul ”Green Fashion Show” s-a desfășurat în data de 4 aprilie 2013 la Alba Mall și a adunat la prezentarea de modă aproximativ 180 de costume (260 de elevi înscriși) și un mare număr de spectatori, majoritatea tineri și elevi de liceu. Evenimentul a fost un succes din punctul de vedere al numărului de participanți la concurs dar și de spectatori care au fost prezenți. Elevii au dat dovadă de foarte multă creativitate ceea ce s-a putut observa în cadrul spectacolului atât prin intermediul costumelor realizate cât și prin coregrafia pe care au pus-o în scenă.

Juriul a acordat 3 premii pentru cele mai bune trei grupuri: 3Rfans de la Colegiul Național ”Avram Iancu” Cîmpeni, Teen Fun Spirit de la Colegiul Național ”David Prodan” Cugir și , Sportivii ECO de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

La finalul paradei spectacolul de muzică a fost oferit de către trupa Skizzo Skillz și Binidităt Live Band într-un concert live care s-a dovedit un succes deosebit în rândul spectatorilor prezenți în număr mare.

Organizatorii campaniei Consiliul Judeţean Alba, Agenţia Locală a Energiei Alba – ALEA şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba au promis celor prezenți că acest proiect educativ va continua să fie organizată și în anii ce urmează.