Agenția Locală a Energiei Alba, Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba vă invită la cea de-a șaptea ediție a campaniei  eCOol, eveniment unic în România. Campania se desfășoară în perioada lunilor martie-aprilie 2016 și se adresează elevilor tuturor liceelor de pe raza administrativă a municipiului Alba Iulia și elevilor liceelor din județ.

Deschide catalogul eCOol 2016 pe ecran întreg

Afiș eCOol 2016

Și în acest an  tinerii sunt invitați să demonstreze că le pasă de mediul în care trăiesc, că au imaginație și că sunt dispuși să arate cât de creativi pot fi în comparație cu colegii lor din alte licee prin capacitatea lor de a realiza ținute vestimentare din materiale reciclabile sau reciclate care vor fi prezentate ulterior în cadrul unui spectacol denumit Green Fashion Show.

Parada Green Fashion Show va avea loc în data de 21 aprilie 2016 la Alba Mall. La finalul acesteia spectatorii vor fi invitați la un concert oferit de un invitat surpriză.

Puteți folosi: originalitate, lucru în echipă, implicare și nu uitați sensibilitatea față de mediul înconjurător. Vedeți toate costumele de anul trecut accesând: Catalogul eCOol 2015


Descărcați aici fișa de înscriere și regulamentul concursului:
Fișa Înscriere eCOol 2016 Regulament eCOol 2016


Detalii și actualizări pe pagina Facebook a evenimentului: Green Fashion Show 2016