eCOol – Green Fashion Show 2024

Alătură-te Agenției Locale a Energiei Alba și Consiliului Județean Alba în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Alba pentru cea de-a 11-a ediție a Campaniei eCOol.


Această campanie își propune să sensibilizeze elevii și cadrele didactice în ceea ce privește importanța protejării mediului înconjurător, să îi implice într-o activitate care promovează lucrul în echipă și să le stimuleze creativitatea.


Elevii sunt încurajați să participe și în acest an, creând costume din materiale reciclabile/reciclate, ce vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc în 27 mai 2024, în incinta Cetății Alba Carolina. Concursul este deschis tuturor elevilor din liceele județului Alba (clasele IX-XIII).

Participanții la concurs vor avea la dispoziție perioada 1 aprilie – 20 mai 2024 pentru a crea minim 4 ținute vestimentare din materiale reciclabile/reciclate, ce vor fi prezentate în cadrul spectacolului Green Fashion Show.

Green Fashion Show se va încheia cu un concert de muzică, aducând împreună moda și sustenabilitatea într-un mod inedit și inspirat. Alătură-te și tu mișcării pentru un viitor mai verde și mai responsabil! Vă puteți înscrie grupurile completând formularul de mai jos până la data de 20 aprilie 2024.


Campania eCOol 2024 • Înscriere, regulament și legături:

Formular de înscriere eCOol 2024Regulament eCOol 2024

greenecool.ro
InstagramTikTok