Agenția Locală a Energiei Alba, Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba vă invită la cea de-a noua ediție a campaniei eCOol, eveniment unic în România. Campania de înscrieri se desfășoară pe perioada lunii martie 2018 și se adresează elevilor tuturor liceelor din Alba Iulia și din județ. Parada Green Fashion Show va avea loc în data de 25 aprilie 2018 la Alba Mall. Pentru creații vestimentare de la edițiile anterioare selectați ediția din partea dreaptă.


În acest an Campania eCOol își propune să susțină promovarea anului care marchează 100 de ani de la Marea Unire prin introducerea conceptului „Colecția Centenar”. Astfel, elevii anul acesta vor fi premiați și la o categorie distinctă, pentru cea mai originală și creativă colecție de vestimentații care ilustrează aspecte legate de Centenarul României. Această ilustrare poate fi realizată prin creații vestimentare care prezintă teme din folclorul național, momentele marcante din istorie, figuri importante legate de aceste momente istorice, etc.


Scopul acestei noutăți în cadrul Campaniei eCOol este conștientizarea in rândul tinerilor a rolului reprezentat de Marea Unire în edificarea României moderne ca stat național, prin reactualizarea memoriei privind evenimentele, personalitățile țării; cultivarea valorilor românești; revalorizarea identității naționale în rândul elevilor.

Înscriere eCOol 2018Regulament eCOol 2018

Pagina Facebook Green Fashion Show 2018